Avast! 6...

 Iata ca a aparut versiunea 6 a antivirusului Avast!.
 Cateva dintre caracteristicile Avast! sunt:

  • AutoSandbox (si in versiunea Free) – Acest modul permite antivirusului sa mute orice aplicatie necunoscuta executata in Avast! Sandbox. In acest fel , daca acea aplicatie este o amenintare informatica , sistemul nu va fi afectat in nici un fel.
  • SafeZone – Odata ce ati trecut pe SafeZone , veti putea face actiuni care necesita o securitate mai ridicata decat in mod obisnuit , ca tranzactiile bancare online.
  • Butonul de reset (si in versiunea Free) – Acest buton , Reset Now , va restabili setarile Avast! la cele implicite (default). Odata ce ati actionat acest buton , setarile nu mai pot fi recuperate.
  • WebRep (si in versiunea Free) – Un modul asemanator WOT sau McAfee Site Advisor , va va comunica rating-ul fiecarui website pe care il accesati. In acest mod , puteti deosebi site-urile curate , de cele destinate activitatilor de inselatorie sau cele care ofera spre download fisiere infectate.
  • De asemenea , noua versiune de Avast! contine si un gadget pentru sidebar .
  • Scuturi: Scut Web, Scut Mail, Scut Mesagerie instant, Scut P2P, Scut Retea, etc...
      Asa arata gadgetul:

Aici am postat un slideshow ce va prezinta procesul de instalare si inregistrare a antivirusului.


Daca doriti o solutie de securitate gratita, care sa ofere si protectie optima va recomand Avast!.
Pentru a descarca programul dati click pe acest link: http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu